Промотивни цени:

авиобилети од Скопје: NEW YORK €539, MIAMI €639, CHICAGO €609, MONTREAL €669, TORONTO €629, SYDNEY €1109, GENEVA €95, VIENNA €159, AMSTERDAM €169, VALENCIA €169, MALTA  €169, ATHENS €169, LJUBLJANA €163, ZURICH €144, MOSCOW €170, NICE €169, MARSEILLE €169

За нас

za_nasВодени од потребата за професионалност и заштеда на времето на нашите клиенти при организирање на индивидуални, семејни, групни и деловни патувања, ја основавме туристичката агенција “Avio Travel Center”.

Главната дејност на “Avio Travel Center” е продажба на АВИОБИЛЕТИ ЗА СИТЕ СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ.
Поседувајќи сертификат за користење на глобалниот резервациски систем “AMADEUS” ,“Avio Travel Center“ Ви обезбедува авионски билети со поволни тарифи и најпогодни авионски трансфери до секое место во светот.
Задолжени за целосна огранизација на Вашите патувања се дипломирани менаџери по туризам и угостителство кои поседуваат „IATA“ сертификат и сертификат за работење со резервацискиот систем “AMADEUS”.

Стручноста, ангажираноста и искуството на тимот на “Avio Travel Center” во областа на туризмот и хотелиерството, придонесува за навремена и квалитетна реализација на секоја Ваша идеа за патување.

“Avio Travel Center“ нуди и ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ во повеќе од 100 000 хотели низ целиот свет и АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ до повеќе дестинации во Европа, како Белград, Загреб, Љубљана, Милано, Болоња и други.
За чувство на сигурност при патувањето и гаранција за максимален надомест за штета, “Avio Travel Center” нуди ПАТНИЧКИ ОСИГУРУВАЊА според светски стандарди кои се прилагодени на индивидуалните потреби на клиентите.

“Avio Travel Center” поседува лиценца за вршење на туристичка дејност, издадена од Министерството за Економија на Република Македонија.

Copyright ATC 2019