Промотивни цени:

авиобилети од Скопје: NEW YORK €539, MIAMI €639, CHICAGO €609, MONTREAL €669, TORONTO €629, SYDNEY €1109, GENEVA €95, VIENNA €159, AMSTERDAM €169, VALENCIA €169, MALTA  €169, ATHENS €169, LJUBLJANA €163, ZURICH €144, MOSCOW €170, NICE €169, MARSEILLE €169

Автобуски превоз

 

Возрасни Деца (0 – 12 години)
Линија Еден правец Повратна Еден правец Повратна
Халкидики

(Касандра и Ситонија)

25€ 35€ 15€ 25€
Банско 25€ 40€ 20€ 30€
Боровец 25€ 40€ 20€ 30€
Пампорово /€ /€ /€ /€
Copyright ATC 2019